Ik ben weer op pad! Een andere route, hetzelfde doel. Leiden niet alle wegen naar Rome?

Toen vanochtend vroeg mijn wekker ging stond mijn hoofd nog niet helemaal naar vakantie. Gisteravond de Alkmaar Cityrun gelopen en een drukke periode met veel verschillende indrukken achter de rug vergt wat omschakelingsvermogen. Ik moest er nog even inkomen.

Ik was dan ook erg blij dat ik in Heerlen precies 59 minuten en 50 seconden de tijd had om de volgende aansluitende trein te pakken. Heerlijk in het zonnetje bedacht ik mij dat ik nu met de trein het traject zou rijden dat de trouwe lezers nog kennen van mijn treinspot-avontuur. Het zou toch hilarisch zijn als ik de spotter weer zou spotten, maar nu vanuit de trein? In de trein ben ik natuurlijk rechts aan het raam gaan zitten om alles goed in de gaten te kunnen houden. Helaas.

Vandaag was een korte route na de treinreis van Alkmaar naar Aken. Slechts 13 km. Waar ik tijdens de vorige tocht bij steden mij nog wel eens afvroeg of ik nou steden binnenlopen leuker vond of steden uit lopen, gold vandaag zeker dat het uit lopen fantastisch was. Weg van de drukte een prima begin van de vakantie.

Morgen meteen een flinke etappe

BE0301 Aachen – Eynatten
Afstand: 13 km
14-05-2015