Een goede voorbereiding……. zucht

Een goede voorbereiding……. zucht

Donderdag op Hemelvaartdag ga ik lopen! Gisteravond ben ik naar Bever geweest voor de laatste inkopen. Vandaag de route ‘definitief’ vastgesteld. Vandaag, morgen en overmorgen de hele dag weg voor een cursus. Morgenavond een concert. Dan ook ergens zorgen dat de techniek (GPS, fototoestel, iPad) op orde komt (kaarten laden en routes maken/laden). Dan nog 3 dagen werken en een hardloopwedstrijd woensdagavond. Tussendoor de overige regelzaken, boodschappen, geld, huishouden, tas.

Ik ga vrees ik volgende week 3 dagen om 8 uur beginnen met werk (da’s de trein van kwart voor 7 !), zodat ik in de middaguren wat tijd kan winnen. Donderdagochtend meteen de trein in naar Aken. Ik heb besloten daar niet te overnachten en meteen een korte etappe te doen. Dat scheelt toch weer een dag. Oja, en ik ga langere stukken doen in minder dagen…. Ik mag wel de (tijdelijke) titel van dit blog aanpassen. Ik ga niet naar Metz maar naar Nancy. Zeg nou zelf, da’s toch veel leuker?

BE0301 Aachen – Eynatten (13km)
BE0302 Eynatten – Spa (37km)
BE0303 Spa – Vielsalm (29km)
BE0304 Vielsalm – Ouren (33km)
BE0305 Ouren – Obereisenbach (26km)
BE0306 Obereisenbach – Diekirch (32km)
BE0307 Diekirch – Echternach (30km)
BE0308 Echternach – Grevenmacher (35km)
BE0309 Grevenmacher – Mondorf-les-Bains (36km)
BE0310 Mondorf-les-Bains – Thionville (27km)
BE0311 Thionville – Metz (35km)
BE0312 Metz – Pont-à-Mousson (37km)
BE0313 Pont-à-Mousson – Nancy (39km)

Ik ben er helemaal klaar voor….. zeg je dan.

2 Replies to “Een goede voorbereiding……. zucht”

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.