E8 – G5

Wat is het hier stil geweest hè? Na het afbreken van mijn vorige tocht verdween mijn idee om naar Rome te wandelen langzaam naar de achtergrond. Geïnteresseerden die ernaar vroegen antwoordde ik steevast dat ‘het vervolg zeker zou komen, alleen wanneer, dat was nog onbekend’.

De laatste maanden begint het weer te borrelen. Zal ik verder gaan? Zo ja, hoelang zal mijn volgende etappe dan worden? En welke route?

Eigenlijk vergelijkbare vragen die ik aan het begin van mijn tocht had. Alleen nu weet ik iets beter waar ik aan toe ben. Wat ik tijdens mijn tocht kan verwachten. Waar ik rekening mee moet houden.

De afgelopen maand heb ik besloten dat ik weer een etappe ga lopen! Ik merk dat het nemen van dit besluit veel energie geeft. Na al wat dagen te hebben zitten puzzelen, vandaag de site bijgewerkt (naar de vorige keer daadwerkelijk afgelegde route). En dus deze post.

schaakbord

Resteert de cryptische titel van deze blog: E8 – G5.

Geen (overigens onmogelijke) schaakzet, maar de keuze waarvoor ik mijzelf gesteld zie. Terug naar Aken en vanaf daar de G5 gaan volgen. Of verdergaan vanaf Bad Münstereifel en vanaf daar mijn weg vervolgen via de E8. Wordt vervolgd.

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.