DE0212 Gemünd – Bad Münstereifel

30-07-2013 -26km

image

Vandaag wilde ik eigenlijk al een deel van de volgende etappe lopen. Zoals ik gisteren al had geschreven waren de route-aanwijzigingen rondom Gemünd een verademing ten opzichte van eerdere etappes. Dit veranderde al zodra ik in de buurt van Kall kwam. Weer dichtgegroeide paden. Ik besloot gewoon de fietsroutes te volgen van dorpje naar dorpje. Schoot wel zo lekker op qua manier van lopen. Toen ik in Bad Münstereifel aankwam besloot ik daar te blijven. Leuk stadje. Ik had vaag het idee dat ik er vaker was geweest, maar dat idee was zo vaag, dat ik niet eens meer zou weten wanneer en met wie. Prima stadje, prima terrasjes en een prima hotel. Ik had er zin in!

imageimageimageimageimageimageimageimageimage

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.