NL0107 Nijmegen – Heumen

21-06-2013 – 12 km
IMG_20130621_162704

Ik ben alweer een paar weken thuis en mijn gedachten gaan uit naar etappe 2 door Duitsland. Ja, ik heb besloten de vervolgtocht door te laten gaan.

Terwijl ik mijn vakantierommel opruim (nog niet eerder aan toegekomen) bedenk ik me dat ik nog niets heb geschreven over mijn laatste etappe. Het was ook eigenlijk een tochtje van niets. Enkel toegevoegd aan de route voor het concert van Bruce Springsteen.

Maar wat een welkom kreeg ik aan het einde van deze laatste etappe! Net op tijd voor aankomst bij ‘t Heumens Bos hadden mijn mede-concertbezoekers S., D. & R. mijn blogje van 20-06 gelezen en hadden spontaan een tussenstop ingelast bij de gladiolen-winkel. Een goed begin van een zeer goed weekend.

NE01 051

Leave a comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.