In juni komt Bruce Springsteen naar Nederland! Hij zal een optreden geven in ‘t Goffertpark in Nijmegen. Met een groep vrienden ga ik heen. A. & Z. zullen met de auto op en neer rijden. Met S.& D. & R. zal ik het gehele weekend in ‘t Heumense Bos verblijven. Deze ietwat gezapige familiecamping verblijden we bijna ieder jaar wel een weekend met een bezoek. Vrijdag heen. Barbeque. Zaterdag rustig opstaan en naar een concert. Zondag rustig opstaan en terug naar huis.

Dit jaar organiseer ik het anders. Ik heb de week voorafgaand aan het concert vrij genomen. Ik loop naar Nijmegen. Voor mijn lange vakantie bespaar ik mij zo de afstand Alkmaar-Nijmegen, zodat ik dan zuidelijker kan eindigen!

Een mooie manier om te proeven van het langdurig wandelen. Een mooie manier om het eerste misschien wat saaiere (want bekendere) gedeelte van Nederland ‘alvast’ te doen.

Gisteren gesproken met schaakvriend R. met wie ik ieder jaar een toernooi speel in Amsterdam. De toernooidatum is bekend: de zondag voorafgaand aan Bruce in Nijmegen. Een goede combinatie lijkt mogelijk 🙂 Vrijdag en zaterdag naar Amsterdam lopen, zondag schaken en maandag verder om op vrijdag in Nijmegen aan te komen. Zoals Hannibal van the A-team al sprak: ‘I love it when a plan comes together’.