Een reisblog. Ik denk niet dat ik ooit eerder heb overwogen iets te schrijven over mijn vakantie-tripjes. Vol verwondering heb ik tijdens eerdere vakanties aanschouwt hoe andere vakantiegangers minutieus hun ervaringen in dagboekjes en laptops vastlegden. Altijd heb ik mij afgevraagd of de krabbels ooit zouden worden gelezen of herlezen. Soms, heel soms heb ik van bevriende vakantiegangers een reisblogjes gevolgd. Zoiets doe je gewoon. Nu dus een blog van mijzelf.

Reisvorm en -doel lenen zich er goed voor. Dit wordt mijn eerste vakantie waar ik waarschijnlijk flink wat voor moet voorbereiden en zaakjes moet vastleggen. Daarnaast zullen de dagen waarschijnlijk een vast patroon krijgen. Vroeg opstaan, wandelen, nachtverblijf opzoeken en enkele uren vrije tijd. Vrije tijd die ik doorgaans op vakantie flink vul maar waar ik bij deze trip geen fut voor zal hebben.

Tenslotte heb ik rond de geboorte van dit krankzinnige idee heel veel profijt gehad van reisverslagen en blogs van anderen. Het lijkt mij daarom wel een leuk idee om mijn ervaringen ook te delen zodat toekomstige wandelaars hier ook profijt van hebben.